Wijnwinkels Rotterdam

Wijnwinkels Rotterdam

De meeste Nederlanders kopen hun wijn in de supermarkt en tegenwoordig kun je hier ook echt goede wijnen vinden. Zo heeft supermarkt Plus zelfs eigen wijnadviseurs die je kunnen helpen met het vinden van de juiste wijn in het meterslange wijnschap. In Rotterdam zijn ook veel wijnspeciaalzaken. Hier vind je de kwaliteitswijnen en wijnen van uiteenlopende druivenrassen. In een wijnwinkel krijg je uitgebreid advies en is er vaak iets te proeven. Hieronder een aantal goede wijnwinkel is Rotterdam waar wij onze wijnen inkopen voor een wijnproeverij.

Henri Bloem – Groenendaal 23A

Misschien wel de beste wijnketen van Nederland. Met 19 winkels door heel Nederland en al jaren hoog in het lijstje van verschillende verkiezingen is Henri Bloem is lust voor elke wijnliefhebber. Door eigen import kunnen ze wijnen tegen een scherpe prijs aanbieden en vind je er veel lekkere wijnen onder een tientje. Het wijnassortiment bestaat uit een groot gedeelte oude wereld met daarbij veel goede wijnen uit de nieuwe wereld.

Henri Bloem Rotterdam

Wijnhandel Peeters – Vasteland 56

Wijnhandel Peeters is een familiebedrijf waar je al sinds 1928 terecht kunt voor kwaliteitswijnen. Je vind er een breed assortiment met wijnen uit de hele wijnwereld en een mooie selectie topwijnen uit Bordeaux. Ze kunnen je ook prima helpen bij het vinden van een lekker fles wijn die past bij het diner. Daarnaast vind je er ook een uitgebreid assortiment aan gedestilleerd en verzorgen ze regelmatig een wijnproeverij.

Wijnhandel Peeters Rotterdam

Jan van Breda – Westerkade 29 B

Nog een wijnwinkel die al heel lang open is: Jan van Breda, sinds 1902! Een wijnwinkel die de tand des tijds heeft doorstaan en waar nu de vierde generatie (Sietske en Kees) iedereen helpt aan een goede fles wijn. Veel wijnen uit eigen import met veel keus uit de hele wijnwereld en uiteraard toppers uit de klassieke wijngebieden. Ook genoeg keus onder de €10, dus voor ieder wat wils.

jan-van-breda rotterdam

Wijn aan de Kade – Admiraliteitskade 80

Wijn aan de Kade is een van de nieuwste wijnwinkels van Rotterdam en wat voor een! Zeer strak en modern interieur gecombineerd met klassieke elementen uit de wijnwereld. Erg mooi om te bezoeken en je te laten adviseren door de enthousiaste medewerkers. De wijnen komen uit alle delen van de wijnwereld, vooral uit het betere segment.

wijn-aan-de-kade rotterdam

Zin gekregen in een wijnproeverij en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij organiseren graag een wijnproeverij bij je thuis.